воскресенье, 26 декабря 2010 г.

З поверненням!

Опа! Знайшла я таки свій старий блог) Моя кумася Танюша надихнула мене знову сюди повернутися і от я тут! Цікаво чи надовго мене вистачить?!

От дивлюсь, коли був здійснений останній запис і не вірю своїм очам!! 3 роки тому!!! А таке враження, що я це писала зовсім нещодавно! Це скільки часу пройшло! А скільки всього в моєму житті сталося!!! ооо!!!

Подивимось, що ж за цей час сталося! На момент останнього запису я вже була знайома зі своїм майбутнім чоловіком, але це знайомство не передбачало нічого серйозного! А за 2 місяці наші відносини переросли у щось серйозне)

Вже в липні ми разом відпочивали ііі.... коханий зробив мені пропозицію!!

У вересні я знайшла роботу в банку. А в жовтні ми з коханим почали жити разом.. Весілля відгуляли в червні наступного року! Це було незабутньо))


Після весілля були 2 чудові медові місяці)) Спочатку поїздка до міста-казки Санкт-Петербургу, а потім відпочинок на морі)


Потім був складний період відносин.. А в січні 2010 року довелось звільнитися.. І таке в житті буває) В березні коханий зробив на 8 березня чудовий подарунок - поїздку з друзями до Львова! Незабутні 3 дні!

А напередодні цієї поїздки, а саме 1 березня 2010 року, я обрадувала свого коханого - зясувалось, що ми чекаємо поповнення! Це я теж зробила у незвичний спосіб - презентувала конверт з листочком на якому був наклеєний тест на вагітність з інструкцією до нього)))

В серпні місяці ми ще встигли відпочити тиждень в Карпатах, а саме в Берегово)


І от 7 листопада, в день жовтневоїреволюції, наше маленьке диво зявилося на світ! Наша цукерка Мілана!


Ого! Скільки яскравих подій!! От так коротко про все згадалося)) Ну а тепер побіжу на цьому позитиві до цієї цукерки, яка вимагає уваги) Цілую)

1 комментарий:

Tanisha комментирует...

Чудовий пост! Я в захваті, я уявляю як це було писати))) Неймовірно! А ще круто те, що я безпосередній учасник подій другої половини посту)))) Я щаслива! Супер шо відновила блог! ЦЬом